Toborrow använder cookies. För mer information om hur vi hanterar cookies, klicka här.

Bättre företagslån - smarta investeringar. Välkommen till Toborrow.

Vi är Toborrow

Toborrow tillhandahåller lån till små och medelstora företag. Genom att samla investerare på ett och samma ställe kan vi presentera ett attraktivt låneerbjudande genom en supersmidig process. Hur växer ditt företag?

Företagare med lånebehov
Privata investerare,
 företag och institutioner
Hållbarhet och tillväxt
Avkastning för investerare

Låna?

Hejdå till tröga processer.

Genom grym service och ny teknologi får du ett starkt erbjudande till schyssta villkor. På nolltid.

Investera?

Investeringar för nu och framtiden.

Investera i svenska företag utanför börsen, diversifiera din portfölj, få avkastning och bidra till svensk tillväxt. Win-win.

Aktuellt

12 Dec 2018

Har ditt företag växtvärk?

Tips på hur du kan ta lönsamheten framåt! Går företaget fram som tåget alla månader? För att nå toppen behöver man även gå igenom dipparna.

9 Nov 2018

Bli vår ambassadör!

Toborrows ambassadörsprogram vänder sig till dig som träffar mindre företag och som vill göra det enklare för dem att hitta finansiering.

3 Okt 2018

Bli vår partner!

Leverera snabbare, billigare och mer personlig finansiering till dina kunder genom vårt partnerprogram. Läs mer på vår partnersida.

Vanliga frågor och svar

 • Toborrow är en nyskapande digital plattform där små och medelstora företag lånar pengar, där lånen finansieras av olika typer av investerare som också finns på plattformen. För låntagaren kan Toborrow därmed ses som ett attraktivt alternativ till banken.

  Låntagaren ges enklare möjligheter till finansiering genom en helt digital process. Långivare ges möjlighet att på ett flexibelt sätt investera i lånen.

  Toborrow sköter all administration, tillhandahåller legalt korrekta lånehandlingar och gör grundliga bakgrundskontroller av samtliga företag.

 • För att kunna söka lån via Toborrow behöver företaget uppfylla följande grundkriterier:

  1. Vara ett aktiebolag.
  2. Ha en omsättning på minst 1 miljon kronor.
  3. Minst ett bokslut
  4. Ett godkänt kreditbetyg enligt UC

  Utöver dessa kriterier gör vi en kreditupplysning på de privatpersoner som står bakom företaget och kontrollerar externa register. Slutligen genomgår varje företag en kvalitativ bedömning.

Se fler frågor och svar

Samarbetspartners

Logotyp UC Logotyp Creditsafe Logotyp Företagarna Rexel Marginalen