Vi använder cookies för att samla in data bl.a. för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Läs mer. Acceptera
Ett fel har uppstått. Vänligen kontakta support via chatten, ring 08-520 017 30 eller maila [email protected]

Jämför företagslån
- Välj det låneerbjudande som passar dig bäst

 • Endast 1 kreditupplysning på företaget
 • Lån mellan 30 000 - 20 000 000 kr
 • Svar inom 24h
Lånebelopp
kr
Lånetid
månader
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning
Till testet

Våra samarbetspartners

Så här funkar det

Gör en ansökan

Gör en ansökan

Fyll i ansökan digitalt. Det tar under 2 minuter.

Jamför erbjudanden

Jämför erbjudanden

Toborrow samlar erbjudanden från flertalet långivare.

Välj det bästa lånet

Välj det bästa lånet

Välj det erbjudandet som passar ditt företag bäst.

Kunder som har jämfört lån hos oss

 • Maskinentreprenad
  Ansökan200 000 (48 mån)
  SäkerhetPersonlig borgen
  Månadsränta0,91%
 • Bygg och anläggning
  Ansökan250 000 (60 mån)
  SäkerhetPersonlig borgen
  Månadsränta0,57%
 • Konsultverksamhet
  Ansökan2 000 000 (36 mån)
  SäkerhetPant i fastighet
  Månadsränta0,83%
 • Plåtslageri
  Ansökan250 000 (36 mån)
  SäkerhetPersonlig borgen
  Månadsränta0,62%

Steg för steg, enkelt och kostnadsfritt

Starta din låneansökan genom att välja lånebelopp och återbetalningstid. Fyll i ditt personnummer, telefonnummer och din e-post. Därefter identifierar du dig med BankID så att vi enkelt kan hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Komplettera din ansökan för att få fler och bättre låneerbjudanden, exempelvis med resultat- och balansräkning, budget eller affärsplan.

Dina bud visas i en samlad översikt så att du enkelt kan välja det låneerbjudande som passar dig bäst. Därefter kommer långivaren att kontakta dig innan ett bindande avtal upprättas.

När du och långivaren har kommit överens om villkoren för låneerbjudandet betalas pengarna ut så snabbt som möjligt, oftast inom ett par dagar.

Kundrecensioner

 • Jag tycker crowdlending är en bra
  finansieringskälla

  Jag skulle definitivt rekommendera företag att genomföra en budgivning. Det är ju först när man ser resultatet och vilken ränta som erbjuds som man behöver besluta om man ska ta lånet eller inte.

  Johan Kuikka VD på Trionic Sverige AB
 • Lånet gav företaget en extra knuff
  och skapade nya samarbeten

  Jag kom i kontakt med Toborrow under ett event och såg direkt en chans att växa tillsammans med långivarna, vilket var den bidragande anledningen till att jag ansökte om lån.

  Emelie Sellberg Grundare av Outdoor Buddies

Om Toborrow

Fyra av fem jobb i Sverige skapas av småföretag. Men för att företaget ska få växa krävs ibland finansiering och det är för många en stor utmaning. Sedan 2014 har vår vision varit att demokratisera lånemarknaden och att hjälpa företag att få finansiering till bästa möjliga villkor. Idag erbjuder vi en enkel jämförelsetjänst för företag där du kan få låneerbjudande från flertalet banker och kreditgivare.

Vanliga frågor och svar

 • Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

 • Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

 • Räntan bestäms inte av Toborrow, utan av de långivare som använder sig av plattformen för att lägga bud. Därav kan räntan variera beroende på vad företaget har för kreditrating och långivarens interna riskbedömning av företaget. Skicka in en ansökan för att kunna se vad just ditt företag kan få för ränta.

 • Ja, Toborrow är registrerad som låneförmedlare hos UC och därmed tas endast en kreditupplysning hos UC. Om du i ansökan även anger att personlig borgen kan erbjudas tas även personupplysning från UC.

 • Du kan ansöka om lån från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr. Det slutliga lånebeloppet är beroende på vad företaget har för kreditrating, hur dess betalningsförmåga ser ut samt långivares egna riskbedömning.

 • En borgensman är någon som skriver under borgen för en låntagare och därmed förbinder sig att betala låntagarens skuld, det vill säga själva lånet, om låntagaren inte klarar av det ekonomiskt.

Se fler frågor och svar

Jämför företagslån på Toborrow

Jämför företagslån hos flertalet banker och kreditgivare samtidigt. Toborrow hjälper dig att hitta lånet med de bästa villkoren och lägsta räntan till just ditt företag. Genom att jämföra företagslån från flera långivare på Toborrow erbjuder vi en snabb, kostnadsfri och trygg lösning för dig som vill låna pengar till företaget. Vi på Toborrow vill att du ska kunna skapa större tillväxt i ditt bolag, därför kan du hitta och jämföra företagslån bland olika långivare som kan erbjuda dig ett förmånligt företagslån.

Jämför företagslån hos Toborrow
Toborrow hjälper dig att hitta och jämföra konkurrenskraftiga företagslån


Varför ska man jämföra företagslån?


Du som småföretagare eller som redan har ett välutvecklat bolag kan jämföra företagslån hos Toborrow. Det vanligaste skälet till ett företagslån är att snabbt få in kapital till verksamheten som kan användas för en investering, kommande expansion eller kassaflöde under en kortare period.

Jämför olika låneerbjudanden med en kreditupplysning


Toborrow är en registrerad låneförmedlare hos Upplysningscentralen (UC) och tar därför endast en kreditupplysning när du vill jämföra ditt företagslån. En ansökan tar 2 minuter och du får besked inom 24 timmar (vardagar). Det är helt kostnadsfritt att använda vår plattform. Toborrow är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, kreditgivare och banker så att du kan hitta det lån med de villkor som är bäst för ditt företag.

Varför ska jag jämföra företagslån på Toborrow?


Genom att jämföra företagslån via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader. Att jämföra företagslån online via Toborrow är en enkel process som hjälper dig som företagare att spara tid. Även om du känner dig trygg med din bank är det fördelaktigt att jämföra företagslån online för att få det mest konkurrenskraftiga företagslånet. Genom att fylla i ansökan med vilken summa du vill låna och vilken återbetalningstid du önskar hjälper Toborrow dig att matcha långivare olika kriterier och dig som låntagare utifrån dina behov. Toborrow är kopplade till såväl banker som andra kreditgivare. Ett enkelt sätt att jämföra företagslån med endast en kreditupplysning och snabb utbetalning. Jämförelsen av företagslån är alltid kostnadsfri och inte bindande.

Fördelar när du jämför företagslån hos Toborrow


 • Endast en UC - kan ge flera låneerbjudanden
 • Enkel och snabb ansökan
 • Svar inom 24 timmar
 • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande
 • Säker ansökan med BankID