Vi använder cookies för att samla in data bl.a. för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Läs mer. Acceptera

Checkkredit för företag

Toborrow erbjuder en snabb, kostnadsfri och trygg lösning för dig som vill låna pengar till företaget. Genom att jämföra företagslån och andra finansieringsprodukter såsom checkkredit hos flera banker och kreditgivare samtidigt, hjälper vi dig att hitta lånet med de bästa villkoren och lägsta räntan till just ditt företag.

Vad är en checkkredit?

En checkkredit är oftast bra för dig som företagare när du är i behov av likviditet snabbt. När du blir beviljad en checkkredit får du en gräns upp till vilken du kan låna, men du kan välja hur mycket hur mycket utav den du vill utnyttja. Självklart betalar du också enbart för den del av din checkkredit som du väljer att utnyttja. Det gör att checkkrediten är en användbar lösning för dig som stundtals behöver likviditet under en kortare tid för att hålla ditt företag flytande. När du inte är i behov av finansiering behöver du helt enkelt inte heller utnyttja din checkkredit.

Du kan ofta välja mellan att betala av ditt utnyttjade belopp i en klumpsumma på en och samma gång eller att amortera på det utnyttjade beloppet på en förutbestämd löptid.

I vilka lägen passar en checkkredit för mitt företag?

En checkkredit är bra för dig som själv vill kunna styra över hur mycket kapital du vill låna. Antingen kan du välja att utnyttja hela beloppet, eller ingenting alls. I och med att du enbart betalar för det belopp du utnyttjar blir en checkkredit en flexibel lösning för dig som driver eget företag. Checkkredit är en finansieringslösning som passar dig och ditt företag under kortare perioder, t ex vid behov av inköp av varulager, säsongsvariationer eller för att behålla likviditet mellan leverantörsbetalningar och att du får betalt för din tjänst eller produkt. Flera av Toborrows långivare erbjuder checkkredit. För att ansöka om en checkkredit skickar du in din låneansökan hos Toborrow precis som vanligt.

Varför ska jag jämföra företagslån på Toborrow?

Genom att jämföra företagslån via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader.

 • Endast en UC - men flera låneerbjudanden
 • Enkel och snabb ansökan
 • Svar inom 24 timmar
 • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande
 • Säker ansökan med BankID

Så här går det till:

 1. Du väljer hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid som passar dig.
 2. Fyll sedan i ditt personnummer, telefonnummer och email. Signera sedan med BankID.
 3. Fortsätt till nästa steg och välj vilket företag som ska teckna lånet.
 4. Ladda upp dokument som visar på företagets återbetalningsförmåga. Exempelvis resultat- och balansräkning, affärsplan, budget.
 5. Inom 24 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden.
 6. Om du bestämmer dig för ett bud väljer du det så kommer banken att kontakta dig.
 7. Oftast har du pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Ange ett giltigt amount.

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån