Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer.

Ansök om lån för elinstallatörer från 5000 långivare

Få flera erbjudanden från ✓ Banker ✓ Företag ✓ Privatpersoner

Try another amount

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån


Så går det till

Ansök på 2 min

Svar från över 5000 långivare

Jämför och välj

Vanliga frågor och svar

 • Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från långivare, kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

 • Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

 • Då vi har flera långivare registrerade på plattformen kräver de olika säkerheter eller ingen alls. De vanligaste säkerheterna kan vara borgensåtaganden eller företagshypotek. Borgensåtagande kan lämnas av en privatperson till hela det lånade beloppet. Även moderbolag kan gå i borgen för lånet.

 • Beroende på vilken bank eller långivare som du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att se ditt lån på kontot.

 • Räntan bestäms inte av Toborrow, utan av de långivare som använder sig av plattformen för att lägga bud. Därav kan räntan variera beroende på vad företaget har för kreditrating och vad den interna riskbedömning av företaget. Räntan sätts inte av Toborrow utan av de banker och kreditinstitut som valt att buda på plattformen. Skicka in en ansökan för att kunna se vad just ditt företag kan få för ränta.

 • Ja, Toborrow är registrerad som låneförmedlare hos UC och därmed tas endast en kreditupplysning hos UC. Om du i ansökan även anger att personlig borgen kan erbjudas tas även personupplysning från UC.

 • Du kan ansöka om lån från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr. Det slutliga lånebeloppet är beroende på vad företaget har för kreditrating, hur dess betalningsförmåga ser ut samt långivares egna riskbedömning.

 • När du ansöker om ett företagslån på Toborrow kan du i din ansökan välja en återbetalningstid från 3 månader upp till 60 månader. Om du har behov av en annan återbetalningstid, vänligen kontakta vår support.

 • Kontakta banken eller långivaren du har lånet hos så hjälper de dig. Är det Toborrows registrerade användare som lånat ut kan du kontakta oss så ger vi dig de uppgifter du behöver för att förtidslösa lånet.

 • En borgensman är någon som skriver under borgen för en låntagare och därmed förbinder sig att betala låntagarens skuld, det vill säga själva lånet, om låntagaren inte klarar av det ekonomiskt.

 • Då vi har flera långivare registrerade på plattformen kräver de olika säkerheter eller ingen alls. De vanligaste säkerheterna kan vara borgensåtaganden eller företagshypotek. Borgensåtagande kan lämnas av en privatperson till hela det lånade beloppet. Även moderbolag kan gå i borgen för lånet. Läs mer om säkerheter du kan lämna vi ansökan om företagslån här.

Se fler frågor och svar

LÅN FÖR ELINSTALLATÖRER

Att driva en egen firma inom elinstallation kan vara utmanande för dig som företagare. Kanske behöver du utöka antalet kollegor samt köpa in ny utrustning till dem, eller så måste du ha likviditet för att kunna ta dig an fler och större projekt. Oavsett, så vet vi på Toborrow vad som krävs för att hitta rätt finansiering så att du kan utföra ditt jobb på bästa sätt. Därför har vi tagit fram ett riktigt spännande låneerbjudande anpassat för dig som arbetar med elinstallation. Genom en enkel och personlig process hjälper vi dig att hitta finansiering till schyssta villkor. Välkommen att ansöka!

Varför ska jag ansöka om lån för elinstallatörer via Toborrow?

Genom att jämföra företagslån till din verksamhet via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka om lån från 20 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader, vilket ger dig möjlighet till lån oavsett ditt behov.

 • Över 5000 registrerade långivare
 • Endast en UC - men flera låneerbjudanden
 • Enkel och snabb ansökan
 • Svar inom 48 timmar
 • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande
 • Säker ansökan med BankID

Vad behöver ni låna till?

Det kan finnas många anledningar till att ta ett lån, här är några av de vanligaste bland verksamheter inom elinstallation:

 • Inköp av material inför ett större projekt

 • Inköp av ny utrustning för nya typer av arbeten

 • Anställa ny personal för att möta efterfrågan

 • Utbildning av personal inför nya typer av installationer

 • Expansion av din verksamhet

Jämför olika långivare – 1 UC

Jämför företagslån och hitta det bästa lånet för just ditt företag på Toborrows plattform. Toborrow är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, kreditgivare och banker så att du kan hitta det lån med de villkor som är bäst för ditt företag. En ansökan tar 2 minuter och inom max 48 timmar (vardagar) får du besked. Det är helt kostnadsfritt att använda vår plattform. Bara en kreditupplysning hos UC registreras på företaget – men du får ett flertal låneerbjudanden på en och samma ansökan.

Så här går det till:

 1. Du väljer hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid som passar dig.
 2. Fyll sedan i ditt personnummer, telefonnummer och email. Signera sedan med BankID.
 3. Fortsätt till nästa steg och välj vilket företag som ska teckna lånet.
 4. Ladda upp dokument som visar på företagets återbetalningsförmåga. Exempelvis resultat- och balansräkning, affärsplan, budget.
 5. Inom 48 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden.
 6. Om du bestämmer dig för ett bud väljer du det så kommer banken att kontakta dig.
 7. Oftast har du pengarna på ditt konto inom ett par dagar.