Toborrow använder cookies. För mer information om hur vi hanterar cookies, klicka här.

Jämför företagslån till kommanditbolag upp till 20 miljoner

Endast 1 UC, ansökan är kostnadsfri och ej bindande

Try another amount

Try another term

ungefärlig månadskostnad:
SEK


Jämför företagslån till kommanditbolag via Toborrow

Företagslån för kommanditbolag kan vara nödvändigt för att kunna växa och expandera sin verksamhet och få bättre likviditet. Historiskt har många småföretagare länge upplevt svårigheter att få lån till kommanditbolag. På Toborrow har vi samlat över 5000 långivare, kreditgivare och banker – allt för att öka dina möjligheter att få ett bra företagslån med låg ränta och bra villkor.

Det finns några grundkrav för företagslån som behöver uppfyllas innan du kan göra en ansökan. När du uppfyller dessa krav kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt ansöka om företagslån. När du ansöker via Toborrow tas endast 1 UC och din ansökan skickas ut till över 5000 långivare, kreditgivare och banker.

Säkerheter vid företagslån till kommanditbolag

Starka säkerheter bidrar till lägre räntor och högre intresse från långivare nedan är exempel på vanliga säkerheter:

  • Personlig borgen – För större företagslån krävs det ibland att en ägare eller VD går i personlig borgen. Det innebär att denna person blir betalningsskyldig om bolaget inte kan betala tillbaka lånet.
  • Företagshypotek – En inteckning av företagets tillgångar såsom inventarier, kundfordringar och varulager.
  • Moderbolagsborgen – Om bolaget ingår i en koncern kan moderbolaget gå i borgen för dotterbolag som säkerhet för lånet.
  • Pant i fastigheter – Företag som äger en fastighet kan, som säkerhet för lånet upplåta panträtt i sin fastighet.

Det här kan du använda företagslån till kommanditbolag till:

Det finns många lånebehov som uppstår och du ska i ansökan ange syftet med ditt lån. Det kan exempelvis vara renovering, likviditetsbrist, marknadsföring, anställa och utbilda personal, materiella tillgångar, köp av fastighet/lokal eller inköp av varulager.