Vi använder cookies för att samla in data bl.a. för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Läs mer. Acceptera

Företagslån utan säkerhet

✓ Ansök på 2 min ✓ Personlig borgen räcker

Try another amount

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån


Vanliga frågor och svar

 • Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

 • Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

 • Då vi har flera långivare registrerade på plattformen kräver de olika säkerheter eller ingen alls. De vanligaste säkerheterna kan vara borgensåtaganden eller företagshypotek. Borgensåtagande kan lämnas av en privatperson till hela det lånade beloppet. Även moderbolag kan gå i borgen för lånet.

 • Beroende på vilken bank eller långivare som du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att se ditt lån på kontot.

 • Räntan bestäms inte av Toborrow, utan av de långivare som använder sig av plattformen för att lägga bud. Därav kan räntan variera beroende på vad företaget har för kreditrating och långivarens interna riskbedömning av företaget. Skicka in en ansökan för att kunna se vad just ditt företag kan få för ränta.

 • Ja, Toborrow är registrerad som låneförmedlare hos UC och därmed tas endast en kreditupplysning hos UC. Om du i ansökan även anger att personlig borgen kan erbjudas tas även personupplysning från UC.

 • Du kan ansöka om lån från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr. Det slutliga lånebeloppet är beroende på vad företaget har för kreditrating, hur dess betalningsförmåga ser ut samt långivares egna riskbedömning.

 • När du ansöker om ett företagslån på Toborrow kan du i din ansökan välja en återbetalningstid från 3 månader upp till 60 månader. Om du har behov av en annan återbetalningstid, vänligen kontakta vår support.

 • Kontakta banken eller långivaren du har lånet hos så hjälper de dig. Är det Toborrows registrerade användare som lånat ut kan du kontakta oss så ger vi dig de uppgifter du behöver för att förtidslösa lånet.

 • En borgensman är någon som skriver under borgen för en låntagare och därmed förbinder sig att betala låntagarens skuld, det vill säga själva lånet, om låntagaren inte klarar av det ekonomiskt.

 • Då vi har flera långivare registrerade på plattformen kräver de olika säkerheter eller ingen alls. De vanligaste säkerheterna kan vara borgensåtaganden eller företagshypotek. Borgensåtagande kan lämnas av en privatperson till hela det lånade beloppet. Även moderbolag kan gå i borgen för lånet. Läs mer om säkerheter du kan lämna vi ansökan om företagslån här.

Se fler frågor och svar

Företagslån utan säkerhet

Toborrow erbjuder en snabb, kostnadsfri och trygg lösning för dig som vill låna pengar till företaget. Eftersom vi har flera långivare registrerade på vår plattform erbjuder vi möjligheten att ansöka om företagslån utan säkerhet. Det finns många fall där endast personlig borgen räcker och det kan finnas flera olika skäl till att någon annan form av säkerhet inte kan erbjudas. Vi hjälper dig att hitta företagslån med de bästa villkoren och lägsta räntan till just ditt företag.

Ansök om företagslån utan säkerhet

På Toborrow kan du göra en ansökan om företagslån utan säkerhet och hitta det bästa lånet för just ditt företag. Toborrow är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, kreditgivare och banker så att du kan hitta det lån med de villkor som är bäst för ditt företag. En ansökan tar 2 minuter och inom max 24 timmar (vardagar) får du besked. Det är helt kostnadsfritt att använda vår plattform. Bara en kreditupplysning hos UC registreras på företaget – men du får ett flertal låneerbjudanden på en och samma ansökan.

Varför ska jag ansöka om företagslån utan säkerhet på Toborrow?

Genom att jämföra företagslån via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader.

 • Inget krav på säkerhet
 • Endast en UC - men flera låneerbjudanden
 • Enkel och snabb ansökan
 • Svar inom 24 timmar
 • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande
 • Säker ansökan med BankID

Så här går det till:

 1. Du väljer hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid som passar dig.
 2. Fyll sedan i ditt personnummer, telefonnummer och email och godkänn ansökan med BankID.
 3. Fortsätt till nästa steg och välj vilket företag som ska teckna lånet.
 4. Ladda upp dokument som visar på företagets återbetalningsförmåga. Exempelvis resultat- och balansräkning, affärsplan, budget.
 5. Inom 24 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden.
 6. Välj ett bud att acceptera så kommer banken att kontakta dig.
 7. Oftast har du pengarna på ditt konto inom ett par dagar.