Toborrow använder cookies. För mer information om hur vi hanterar cookies, klicka här.

Frågor och svar

Hitta svar på vanliga frågor eller kontakta oss

Var är pengarna jag satt in på mitt konto hos Toborrow när de inte är utlånade?
Pengarna du satt in finns på ett klientmedelskonto hos Toborrows bank. Detta innebär att dina pengar hålls separat från Toborrows egna medel. Allt redovisas tydligt på ditt konto hos oss.

Kategorier

Hittar du inte vad du letar efter eller har du en brådskande fråga? Kontakta vår supportavdelning.

Kontakta supporten