Toborrow använder cookies. För mer information om hur vi hanterar cookies, klicka här.
FAQ > Vilka är Toborrow?

Frågor och svar

Hitta svar på vanliga frågor eller kontakta oss

Klicka här om du vill ansöka om företagslån

Vilka är Toborrow?

Toborrow är idag Sveriges största låneförmedlare, sett till användare, med över 5000 långivare, kreditgivare och banker registrerade på plattformen. Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från långivare, kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

Kategorier

Hittar du inte vad du letar efter eller har du en brådskande fråga? Kontakta vår supportavdelning.

Kontakta supporten