Toborrow använder cookies. För mer information om hur vi hanterar cookies, klicka här.

Jämför företagslån från 5000 långivare

Få flera erbjudanden från ✓ Banker ✓ Företag ✓ Privatpersoner

Try another amount

Try another term

ungefärlig månadskostnad:
kr


Så går det till

Ansök på 2 min

Svar från över 5000 långivare

Jämför och välj

Jämför företagslån på Toborrow

Toborrow erbjuder en snabb, kostnadsfri och trygg lösning för dig som vill låna pengar till företaget. Genom att jämföra företagslån hos flera banker, kreditgivare och långivare samtidigt, hjälper vi dig att hitta lånet med de bästa villkoren och lägsta räntan till just ditt företag.

Jämför olika långivare – 1 UC

Jämför företagslån och hitta det bästa lånet för just ditt företag på Toborrows plattform. Toborrow är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, kreditgivare och banker så att du kan hitta det lån med de villkor som är bäst för ditt företag. En ansökan tar 2 minut och inom max 48 timmar (vardagar) får du besked. Det är helt kostnadsfritt att använda vår plattform. Bara en kreditupplysning hos UC registreras på företaget – men du får ett flertal låneerbjudanden på en och samma ansökan.

Varför ska jag jämföra företagslån på Toborrow?

Genom att jämföra företagslån via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka från 20 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader.

  • Över 5000 registrerade långivare
  • Endast en UC - men flera låneerbjudanden
  • Enkel och snabb ansökan
  • Svar inom 48 timmar
  • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande
  • Säker ansökan med BankID