Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer.
Ett fel har uppstått. Vänligen kontakta support via chatten, ring 08-520 017 30 eller maila [email protected]

Jämför företagslån
från 5000 långivare

 • Endast 1 kreditupplysning på företaget
 • Lån mellan 30 000 - 20 000 000 kr
 • Svar inom 48h
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning
Till testet

Några av våra över 5000 långivare

Så här jämför du företagslån på Toborrow

Gör en ansökan

Gör en ansökan

Fyll i ansökan digitalt. Det tar under 2 minuter.

Jamför erbjudanden

Jämför erbjudanden

Toborrow samlar erbjudanden från 5000 långivare.

Välj det bästa lånet

Välj det bästa lånet

Välj det erbjudandet som passar ditt företag bäst.

Kunder som har jämfört lån hos oss

 • Maskinentreprenad
  Ansökan200 000 (48 mån)
  SäkerhetPersonlig borgen
  Månadsränta0,91%
 • Bygg och anläggning
  Ansökan250 000 (60 mån)
  SäkerhetPersonlig borgen
  Månadsränta0,57%
 • Konsultverksamhet
  Ansökan2 000 000 (36 mån)
  SäkerhetPant i fastighet
  Månadsränta0,83%
 • Plåtslageri
  Ansökan250 000 (36 mån)
  SäkerhetPersonlig borgen
  Månadsränta0,62%

Jämför företagslån på Toborrow

Jämför företagslån hos flera banker, kreditgivare och långivare samtidigt. Toborrow hjälper dig att hitta lånet med de bästa villkoren och lägsta räntan till just ditt företag. Genom att jämföra företagslån från flera långivare på Toborrow erbjuder vi en snabb, kostnadsfri och trygg lösning för dig som vill låna pengar till företaget. Vi på Toborrow vill att du ska kunna skapa större tillväxt i ditt bolag, därför kan du hitta och jämföra företagslån bland olika långivare som kan erbjuda dig ett förmånligt företagslån.

Jämför företagslån hos Toborrow
Toborrow hjälper dig att hitta och jämföra konkurrenskraftiga företagslån


Varför ska man jämföra företagslån?


Du som småföretagare eller som redan har ett välutvecklat bolag kan jämföra företagslån hos Toborrow. Det vanligaste skälet till ett företagslån är att snabbt få in kapital till verksamheten som kan användas för en investering, kommande expansion eller kassaflöde under en kortare period.

Jämför olika långivare för ditt företagslån med en kreditupplysning


Toborrow är en registrerad låneförmedlare hos Upplysningscentralen (UC) och tar därför endast en kreditupplysning när du vill jämföra ditt företagslån. Genom att jämföra företagslån hos Toborrow får du ett flertal låneerbjudanden på en och samma ansökan. En ansökan tar 2 minuter och du får besked inom 48 timmar (vardagar). Det är helt kostnadsfritt att använda vår plattform. Toborrow är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, kreditgivare och banker så att du kan hitta det lån med de villkor som är bäst för ditt företag.

Varför ska jag jämföra företagslån på Toborrow?


Genom att jämföra företagslån via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader. Att jämföra företagslån online via Toborrow är en enkel process som hjälper dig som företagare att spara tid. Även om du känner dig trygg med din bank är det fördelaktigt att jämföra företagslån online för att få det mest konkurrenskraftiga företagslånet. Genom att fylla i ansökan med vilken summa du vill låna och vilken återbetalningstid du önskar hjälper Toborrow dig att matcha långivare olika kriterier och dig som låntagare utifrån dina behov. Toborrow är kopplade till såväl banker som andra långivare. Ett enkelt sätt att jämföra företagslån med endast en kreditupplysning och snabb utbetalning. Jämförelsen av företagslån är alltid kostnadsfri och inte bindande.

Fördelar när du jämför företagslån hos Toborrow


 • Över 5000 registrerade långivare
 • Endast en UC - men flera låneerbjudanden
 • Enkel och snabb ansökan
 • Svar inom 48 timmar
 • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande
 • Säker ansökan med BankID

Steg för steg, enkelt och kostnadsfritt

Starta din låneansökan genom att välja lånebelopp och återbetalningstid. Fyll i ditt personnummer, telefonnummer och din e-post. Därefter identifierar du dig med BankID så att vi enkelt kan hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Komplettera din ansökan för att få fler och bättre låneerbjudanden, exempelvis med resultat- och balansräkning, budget eller affärsplan.

Dina bud visas i en samlad översikt så att du enkelt kan välja det låneerbjudande som passar dig bäst. Därefter kommer långivaren att kontakta dig innan ett bindande avtal upprättas.

När du och långivaren har kommit överens om villkoren för låneerbjudandet betalas pengarna ut så snabbt som möjligt, oftast inom ett par dagar.

Vanliga frågor och svar

 • Toborrow är idag Sveriges största låneförmedlare, sett till användare, med över 5000 långivare, kreditgivare och banker registrerade på plattformen. Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från långivare, kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

 • Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

 • Då vi har flera långivare registrerade på plattformen kräver de olika säkerheter eller ingen alls. De vanligaste säkerheterna kan vara borgensåtaganden eller företagshypotek. Borgensåtagande kan lämnas av en privatperson till hela det lånade beloppet. Även moderbolag kan gå i borgen för lånet.

 • Beroende på vilken bank eller långivare som du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att se ditt lån på kontot.

 • Ja, Toborrow är registrerad som låneförmedlare hos UC och därmed tas endast en kreditupplysning hos UC. Om du i ansökan även anger att personlig borgen kan erbjudas tas även personupplysning från UC.

Se fler frågor och svar

Vi finns här för dig

Chat: Starta chatten

E-post: [email protected]

Telefon: 08-520 017 30

Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
111 37 Stockholm

Öppettider

Måndag till fredag:

Lördag:

Söndag:

09 - 17

stängt

stängt

Magnus Ersson Magnus Ersson Kreditspecialist