Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer.

Lån till företag

Ansök om lån till företag med endast 1 UC och få flera låneerbjudanden på en ansökan.

Try another amount

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån


Så går det till

Ansök på 2 min

Svar från över 5000 långivare

Jämför och välj

Lån till företag

Ett företagslån är ett av många sätt till att skaffa kapital till ditt företag. Ditt företag kan vara i behov av ett lån för att till exempel kommande expansion, investering eller kanske en tillfällig likviditetsbrist i företaget.

Låna pengar till ditt företag snabbt och enkelt på vår plattform. Vi behandlar en låneansökan hos flertalet kreditgivare och banker, så att du kan hitta lånet med de bästa villkoren. Ansökan är kostnadsfri, ej bindande och det tas endast en UC.

Genom att jämföra företagslån via Toborrow får du en tydlig överblick över flera olika erbjudanden. På Toborrows plattform kan du ansöka från 20 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader.

  • Endast en UC - men flera låneerbjudanden

  • Enkel och snabb ansökan

  • Svar inom 48 timmar

  • Ansökan är kostnadsfri och ej bindande

  • Säker ansökan med BankID

Låna pengar till lägre ränta

För att se vad just ditt företag kan låna till för ränta på företagslån är du välkommen att göra en ansökan och inom 24 timmar har du fått svar från flertalet av våra kreditgivare och banker. För att långivarna ska kunna få en tillräckligt tydlig bild av företaget kan långivare ställa frågor om företaget samt villkora låneerbjudandet. Du kan redan vid ansökan ladda upp dokument. Det kan exempelvis vara budget, resultaträkning, balansräkning och/eller affärsplan.

Läs mer om ränta på företagslån här.

Vilka lån erbjuder Toborrow till företag?

Företagslån:

Låna pengar till ditt företag, du kan ansöka om företagslån upp till 20 000 000 kr via Toborrows plattform. Genom att ansöka om lånet via plattformen får du erbjudanden från flertalet av våra partners. Då det är olika långivare, kreditgivare och banker har dessa olika villkor och säkerheter som ska lämnas. Du kan läsa mer om vilka säkerheter som du kan lämna här.

Du kan kostnadsfritt göra en ansökan och samla dina företagslån från 20 000 kr upp till 20 000 000 kr. Du kan få flera låneerbjudanden med endast en ansökan och kan enkelt välja det erbjudandet som har bäst villkor och lägst ränta.

Samla dina lån:

Om företaget kan har fått ett bättre kreditbetyg eller om säkerheten för lånet har förbättrats kan det finnas möjlighet att få en lägre ränta när du samlar ihop dina lån. Läs mer om vad du kan göra för att höja företagets kreditbetyg.

Läs mer om våra grundkrav vi har på låntagaren som vill låna pengar till sitt företag.