Vi använder cookies för att samla in data bl.a. för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Läs mer. Acceptera
Ett fel har uppstått. Vänligen kontakta support via chatten, ring 08-520 017 30 eller maila [email protected]

Toborrow + Marginalen Bank

I ett exklusivt samarbete för alla små- och medelstora företags tillväxtresor erbjuder Toborrow möjligheten att göra en ansökan och nå ut till flertalet långivare.

  • Endast 1 kreditupplysning på företaget
  • Lån mellan 30 000 - 20 000 000 kr
  • Svar inom 48h
Månadskostnad ca kr Total ink amortering:
kr/mån
Ange ett giltigt personnummer.
Ange giltigt telefonnummer
Ange en giltig epostadress.

En ansökan når ut till flertalet olika långivare

För att inte låta finansiering stoppa dig som företagare har Toborrow ingått ett samarbete med flera olika banker och andra långivare för att ge dig ännu en chans till ett lån. Vi hjälper dig att pröva din låneansökan och matchar dig med flera olika långivare för att identifiera vilka som passar dina behov och din nuvarande situation bäst.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa till oss på 08-520 017 30, kontakta oss via mail på [email protected] eller chatta med oss via.

Hur fungerar det?

När du gör en ansökan på Toborrow skickas din förfrågan ut till flera långivare och banker. I takt med att du får erbjudanden från olika långivare kan du enkelt jämföra dessa via Toborrow och får en tydlig överblick över flera olika alternativ. På Toborrows plattform kan du ansöka från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 60 månader.

Steg för steg, enkelt och kostnadsfritt

Starta din låneansökan genom att välja lånebelopp och återbetalningstid. Fyll i ditt personnummer, telefonnummer och din e-post. Därefter identifierar du dig med BankID så att vi enkelt kan hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Komplettera din ansökan för att få fler och bättre låneerbjudanden, exempelvis med resultat- och balansräkning, budget eller affärsplan.

Dina bud visas i en samlad översikt så att du enkelt kan välja det låneerbjudande som passar dig bäst. Därefter kommer långivaren att kontakta dig innan ett bindande avtal upprättas.

När du och långivaren har kommit överens om villkoren för låneerbjudandet betalas pengarna ut så snabbt som möjligt, oftast inom ett par dagar.

Våra samarbetspartners