Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer.

CrediNord

CrediNord riktar sig till små och medelstora företag som är i behov av företagsfinansiering. De har en digital och snabb process och beslut på din låneansökan kommer oftast redan inom en timme från att du gjort din ansökan.

Varför ska jag låna av CrediNord?

På CrediNords lån betalar du ingen ränta, utan du betalar istället en fast månadsavgift under löptidens gång. Det förekommer inga dolda avgifter och återbetalningstid sker mellan 6-18 månader. Skulle du vilja betala tillbaka lånet i förtid går det självklart bra att göra det kostnadsfritt, du tar då kontakt med CrediNords kundtjänst för mer information kring hur du ska gå tillväga.

När du jämför lån via Toborrow kan du få erbjudanden via flera av våra partners, vilket innebär att du har möjlighet att välja det erbjudande som passar just dig och din verksamhet bäst. Det registreras dock bara en kreditupplysning från UC, men i förekommande fall kan våra partners arbeta med kreditupplysningar från Creditsafe eller Bisnode istället. Dessa påverkar dock inte din kreditrating hos UC.

När du lånar pengar hos CrediNord är personlig borgen ett krav för att lånet ska beviljas. Vid mindre belopp räcker det med en borgensman, men ska du låna lite mer pengar till din verksamhet kan det ibland krävas att du har två borgensmän för lånet.

Try another amount

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån