Vi använder cookies för att samla in data bl.a. för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Läs mer. Acceptera

Fedelta Företagslån

Fedelta erbjuder flexibla företagslån till små och medelstora företagare och grundades och ägs av Fedelta Finance. Med en bakgrund som entreprenör och företagare vet vi om att det krävs hårt engagemang och arbete för att lyckas med sitt företagande. Vi gör det därför enkelt för dig som företagare att få snabba besked och snabb utbetalning, självklart helt utan dolda avgifter.

Fedelta Finance – företagslån

Våra ledord är nytänkande och flexibilitet och vi hjälper dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är eller i vilken bransch du är verksam i. Vi accepterar samtliga svenska bolagsformer och även nystartade företag kan ansöka om lån.

Eftersom vi vet hur det är att vara entreprenör håller vi dig som företagare i handen och hjälper dig att tillsammans utveckla verksamheten. Därför behandlas alla ansökningar individuellt och fokus ligger på just ditt företags återbetalningsförmåga. Det innebär att enstaka betalningsanmärkningar inte behöver utgöra ett problem, då det är helheten av just ditt företag som spelar roll. När du lånar pengar av Fedelta har du en återbetalningstid mellan 6-36 månader men du kan när som helst välja att betala tillbaka ditt lån i förtid, helt kostnadsfritt.

Ange ett giltigt amount.

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån