Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer.

Qapitala

Qapitala startades 2019 och erbjuder en digital checkkredit till företag via Toborrow. Qapitala är ett FinTech-företag och har därför snabba och digitala processer som gör att de snabbt och smidigt kan erbjuda finansieringslösningar till småföretagare. Genom samarbetet mellan Toborrow och Qapitala kan du erbjudas en flexibel och digital företagskredit som stärker din likviditet när du behöver det.

Låna pengar till ditt företag hos Qapitala

Via Toborrow kan du bli erbjuden företagslån upp till 1 000 000 kr hos Qapitala. Att de erbjuder en digital checkkredit innebär en snabb och smidig lösning där du enbart betalar för den del av kreditutrymmet som du väljer att använda. På det sättet behöver du inte betala mer än vad som är nödvändigt och kan använda dina pengar till annat när du behöver det. Löptiden bestämmer du också själv, men den är minst 24 månader på en checkkredit hos Qapitala. Du betalar självklart enbart räntekostnader och inga dolda avgifter förekommer. Skulle du vilja betala tillbaka dina pengar i förtid innan löptidens slut går det också bra och är helt kostnadsfritt.

Hur fungerar företagslån hos Qapitala?

Qapitala bedömer kreditvärdigheten och låneutrymmet för ditt företag snabbt och smidigt genom en modern, digital och automatiserad process som gör att du snabbt får svar på din ansökan. Oftast har du svar på din ansökan inom bara ett par minuter och om du skulle acceptera ett låneerbjudande sker utbetalningen av pengarna normalt sett inom 24 timmar.

För att låna pengar hos Qapitala via Toborrow behöver du ha ett svenskregistrerat aktiebolag. Skulle du ha en annan bolagsform på ditt företag kan du självklart ansöka om företagslån ändå, då Toborrow samarbetar med andra långivare som erbjuder lån tillsamtliga bolagsformer. Det finns inga krav på säkerheter hos Qapitala, utan det räcker med en personlig borgen för att få ditt lån beviljat. De tar inte heller betalt för uppläggningsavgift, autogiro eller avier. För att ansöka om företagsfinansiering hos Qapitala fyller du i formuläret till höger.

Try another amount

Try another term

Ungefärlig räntekostnad:  kr/mån